Okategoriserade

riktig mekaniker för att kasta en fotboll

praktiskt taget alla kan plocka upp en fotboll och kasta några meter på en bakgård spel, men när det gäller att vara en elit quarterback, du behöver sunda ekonomiska grundprinciper för att hämta bollen, precis där du vill att det ska gå för fort.förståelse och övar på grunderna för att kasta en fotboll kan göra dig bättre och förbättra ditt team är chanser att vinna fler matcher.
den första delen av mekaniker som du behöver för en sund kasta är greppet.greppet påverkar hur bollen kommer från din hand, vilket gör det nödvändigt för en stram spiral och sätta punkt noggrannhet.super bowl vinst quarterback peyton manning platser hans ring fingret på den andra spets i fotboll, och hans lillfinger på femte spetsar för en bra grepp.beroende på din hand storlek, du kan behöva justera din finger positioner på skosnören i enlighet med detta.se när din hand är att greppa bollen som du ger utrymme mellan kulan och vaggan för hand.greppa bollen alltför hårt får du bort det på ett konstigt sätt.
när du har lärt dig, det är dags att få dig redo att kasta bollen.ta inte bollen ner ditt bröst.i stället hålla den för axelhöjd och greppa den med två händer tills du är redo att ta tillbaka det till att börja med ditt kast.du borde stå så att inte kasta sida av kroppen är riktad mot ditt mål.dra tillbaka bollen bakom ditt öra, så din armbåge går bakom dig.
nu när du är redo, är det dags att inleda en boll med bra mekaniker.för att få mer makt på ditt kast, flytta vikten på den främre foten.på samma gång, gunga din arm.precis innan din arm börjar röra på sig nedåt på din kastar rörelse, släpp bollen ur din hand.låt bollen rulla av fingertopparna som du bryter handleden.detta kommer att skapa spin på ditt kast som du behöver för att korrekt förlopp.
precis som i en fullträff eller en basket kast, korrekt uppföljning är nödvändig för att en korrekt fotboll kasta.fortsätt din vikt till den främre foten.din fot bör naturligtvis lyfta från marken och rotera överkroppen.fullständig uppföljning med din arm genom att låta det svinga dig och hela din kropp.det skulle sluta upp runt din byxficka på den motsatta sidan av kroppen.håii handieden spänd och passa bollen hela vägen till målet.


kelme paul frank outlet new balance outlet bogner outlet bogner sale le coq sportif outlet sweden football jersey sweden soccer jersey sweden football jersey 2017