Okategoriserade

poddsändning godhet: ökenspridning och djurparker

frågorna under denna post
nya tjänster
det bästa vi har läst den här veckan
det bästa vi har läst den här veckan
det bästa vi har läst den här veckan
det bästa vi har läst den här veckan
det bästa vi har läst den här veckan
det röda pillret du bad om
det bästa vi har läst den här veckan
det bästa vi har läst den här veckan
det bästa vi har läst den här veckan
det bästa vi har läst den här veckan
hej, vänner.chuck här med veckans podcast avsluta.eftersom jag brukar börja med lite av det slags saker händer i atlanta meteorlogically talar, låt mig bara säga att vi har varit drunknar i ett hav av pollen.någon från söder kan identifiera, är jag inte säker på vad det är som på andra håll.jag minns ett anständigt pollen i new jersey när jag bodde där, ingen i arizona, och lite i los angeles.det har varit galet här, men tack vare en fin eftermiddag dusch, gatorna sprang med gula regnvatten och allt är ren igen.- ja.
den här veckan på saker du bör veta podcast program, joshers och jag som omfattas av ökenspridning och fördelar och problem i det moderna zoo.jag nämnde pollen, eftersom vi började vår ökenspridning visar på tisdag med lite amerikansk historia av dust bowl.det var ett utmärkt exempel på ökenspridning och hur det kan förstöra en ekonomi.josh påpekade att dammet kom hem oavsett om dörrarna och fönstren var förseglat – som pollen här den här veckan.ökenspridning är förstöring av marken i halvtorra miljö på grund av frågor tillsammans med hjälp av moder natur.de bra nyheterna är att det kan upphävas, vilket var fallet med dust bowl.mellanvästern återigen har en grogrund för plantering tack vare insatserna från usa: s regering.det är inte så lätt för utvecklingsländerna, som är det verkliga problemet.
i går var vi som omfattas oavsett om djurparker är dåligt för djur.- i grund och botten faller i två läger här.du tror att den forskning som pågår och ansträngningarna för att hjälpa till att återställa hotade arter uppväger de negativa eller inte. det finns några utmärkta och ansvariga djurparker där bra arbete, men tyvärr finns det många fler som har undermåliga förhållanden fortfarande, trots de förbättringar som har gjorts under de senaste åren.det var en tuff för att vi var tvungna att vidarebefordra några verkligt sorgliga historier för djur som drabbats på grund av de djurparker som de befann sig i.men det är en del av vårt arbete med det här så att ni kan fatta välgrundade beslut om huruvida stöd till din lokala zoo.
låt höra, sysk armé.vad tycker du om ökenspridning?är du en förespråkare för djurparker, eller är du emot dem?
som alltid, ha en trevlig helg, oavsett var det hittar dig, och vara säkra.
tryck | citation och datum


kelme paul frank outlet new balance outlet bogner outlet bogner sale le coq sportif outlet sweden football jersey sweden soccer jersey sweden football jersey 2017