Okategoriserade

– hur mycket tid har spelat under en fotbollsmatch?

fotbollen har förtjänat en plats som den dominerande idrott på amerikansk sport arenan som super bowls sändningar rutinmässigt crack 100 miljoner tittare i usa.den genomsnittliga match är planerad till sist, när det gäller tv – tid, tre timmar.den faktiska matchen är dock avsevärt mindre än så.
fotbollssupportrar vet en förordning league spelet i 60 minuter.spelet är uppdelat i fyra 15 minuters rum.vid utgången av det första och tredje kvartalet, det är en tre minuters paus.en 15 minuters paus efter första halvlek.om ett spel är bundna vid slutet av förordning, enheterna kommer att spela en plötslig död under 15 minuter.den lag som tar första vinner matchen.om varken lag poäng i den extra perioden, spelet är slut som en slips.slutspelen spel kan inte sluta på band.om varken lag poäng i första övertid period, spelet fortsätter tills matchen slutar som ett resultat av en touchdown, field goal eller säkerhet.
den genomsnittliga spela en fotbollsmatch kan vara var som helst mellan 4 och 12 sekunder.en pjäs börjar när mitten ger bollen till kvartsbacken eller en annan aktör i träda.det slutar när en aktör som behandlas, går utanför eller ett pass är ofullständiga.när summan av alla dessa spelar ska läggas upp i en förordning som professionell fotboll, den totala längden på den tiden spelade är ca 11 minuter, enligt en rapport om 2010 i ”the wall street journal.” denna summa har varit konsekvent under många årtionden proffsfotbollen har spelat.en indiana university professor registreras 13 minuter och 16 sekunder av åtgärder i en 1912 spel och att proffsfotboll forskare sammanslutningen registreras i genomsnitt 13 minuter och 30 sekunder av åtgärder från spel som organisationen har studerats.
en anledning till den minskning i den tid som faktiskt spelat är spelets regler.i fotboll, en aktör som hanteras inom området efter springer med bollen eller att fånga slutar spela.klockan går.laget måste sätta tillbaka bollen i spel inom 10 sekunder efter det att spela klockan är igång.eftersom tiden rullar efter tacklar görs, spelare går tillbaka till samling, att spela och sen sätta upp för nästa pjäs.klockan stannar på ett ofullständigt passera eller när en rymling som går utanför, men så fort domaren sätter tillbaka bollen på linjen och regler som det har varit redo att spela, klockan börjar räkna ner igen.
medan de faktiska speltid har förblivit relativt samma under åren, den faktiska tid från och med början av spelet till slut har ökat dramatiskt.användning av timeouts av varje lag, skada, spela upp och kommersiella tid har förlängt spel betydligt.den genomsnittliga tv – sändning som kommer att visa att så många som 100 e under en enskild sändning.fotboll sändningar i nästan fyra timmar när spelet går på övertid eller för särskilda program, inklusive super bowl.


kelme paul frank outlet new balance outlet bogner outlet bogner sale le coq sportif outlet sweden football jersey sweden soccer jersey sweden football jersey 2017