Okategoriserade

bluestar, blå dogbane, blå stjärnan i texas

bluestars är inhemska vilda blommor i skogsområden och på flodstränder från new jersey till tennessee till texas, och de är populära trädgård anläggningar.jäkla i maj och juni, varje blomma består av fem blå rosor och blommar i grupper på 2 – meters härrör.upprätt stammar med smala bladen är attraktiv hela sommaren och göra en vacker kolagult i höst.
– växter som är lätt att växa i solen eller partiellt skydd på rimligen bördig trädgårdsjord.de är ganska tolerant torr jord.de kommer att själv sått, med plantor blir en klumpar i några år.
: av divisionen i början av våren
– bluestars hör hemma i alla vilda trädgård och ser bra ut i grupper om tre eller fler i blandade gränser och blommattor.
bluestar, blå dogbane, blå stjärnan i texas besläktade arter: amsonia hubrichtii är ett liknande men mindre anläggningar.den mycket knappa lämnar tur nyanser av guld och bränd apelsin i höst, så det är placerade i håriga vikter för höstfärg.
vetenskapligt namn för bluestar, blå dogbane, blå stjärnan i texas. amsonia tabernaemontana


kelme paul frank outlet new balance outlet bogner outlet bogner sale le coq sportif outlet sweden football jersey sweden soccer jersey sweden football jersey 2017