Okategoriserade

vad används för att rengöra inne i en fotbolls hjälm

låt oss inse det, svettiga händer.det är oundvikligt att svettas och smutsen i din hjälm efter timmar av intensiv träning och spela på.du kan inte bara kasta ut din hjälm i tvättmaskinen, men några hushållsartiklar kan hjälpa dig att hålla din hjälm rena och fria från stinkande bakterier.
skummet block i din hjälm och plast som omfattar yttre inte vänta under slipande rengöring i block.i stället för att ta tag i stål ull eller en tuff tog svamp, håll dig till mjuka tyg kläder som förstör inte avsluta eller undanröja skyddande beläggning på kuddar.mikrofiber motorer fungerar bra, men en ren bomull rengöringsduk eller fat handduk skadar inte inne i hjälmen.
utsidan av din hjälm skulle bli snuskigt som du ta itu med i gräset, men på insidan är huvudsakliga problem är svett.milda rensning som fungerar bäst, såsom mild diskmaskiner flytande eller syre blekmedel lösning.använd en blöt trasa och gnugga rengöringsmedlet över alla block, kommer dem emellan så gott ni kan.torka området med en trasa som vanligt vatten för att avlägsna tvål.det kommer att förhindra att det irriterar huden nästa gång du bära hjälm.
bakterier från din svett och hudceller kan resa in i block av hjälmen, så få ut dem genom sprutning hela insidan av hjälmen med desinfektionsmedel.lämna hjälm sitta upprätt på en hård yta tills det är alldeles torr, spray kommer att tränga in på motorer som det torkar.- hjälmen ur extrem värme eller klart solsken när det torkar, eftersom dessa kan försämra kuddar.
medan mild, icke – aggressiv limonen är säkra för motorer i din hjälm, många städare är inte.undvika att använda starka kemikalier såsom blekmedel och ammoniak eller terpentin.också bort från många badrum och köksrengöringsmedel, som ofta innehåller slipande partiklar.om du inte är säker på sidan och rensning får du tvätta din hjälm, använda en trasa dämpat med varmt vatten och tvätta försiktigt.rena hjälmen med rätt utrensare, när så är möjligt.


kelme paul frank outlet new balance outlet bogner outlet bogner sale le coq sportif outlet sweden football jersey sweden soccer jersey sweden football jersey 2017