Okategoriserade

baseboll status förklarades

i baseball säsong, positioner för 30 m.i.b grupper kan spåras genom tävlingen.varje lag tävlar i den amerikanska eller nationella förbund i en av tre divisioner, östra, västra och centrala.utöver att vinna förlust registrera och vinna procentandel, tabellen ange hur många ordinarie säsong spel ett team måste vinna för att trygga en av de åtta ankomst – och avgångstider för placerings match.
”w” och ”l” kolumner i tabellen ange antalet spel varje lag har vunnit och förlorat.”pct” kolumn visar team ”vinnande procentsatser, som beräknas genom att dividera antalet matcher vinnas av det totala antalet spel och avrundning uppåt eller nedåt till tre siffror förbi decimal.”hem” och ”väg” eller ”bort” kolumnerna visar att vinna förlust register för varje grupp för spel i sitt hem arenan som besökande laget i väg – spel.”tio pund” kolumn ”varje lag vinner förlust registrera de senaste tio matcher, och antalet vinner utgjorde först.”strk ”står för” – – ”och visar varje lag är nuvarande vinst eller förlust drag, med” w ”som anger vinner och” l ”som anger förluster.
gb i baseball status står för ”spel” eller ”spel bakom.” toppen – team i en division kommer att ha ett bindestreck eller noll i denna tid av tävlingen.för varje annat lag, gb utgör den genomsnittliga skillnaden i båda vinster och förluster mellan denna grupp och gruppledare.till exempel, om division ledare har 60 vinner och 40 förluster och det andra laget i division har 55 vinner och 45 förluster, det andra laget är fem matcher bakom och kommer att ha ”5” i sin ”gb” kolumn.gb är ett genomsnitt, så varje spel endast räknas som en halv match i detta nummer.så varje spel kommer från division ledare ökar med 0,5 gb, och varje spel som kommer av det andra laget minskar gb med 0,5.storbritanniens nummer kommer att öka från topp till botten av division status.
eliminering nummer, utmålas som ”e” eller ”e #” är den kombinerade antal vinner av gruppledare och förluster av en annan lag i den sektion som behövs för att få en plats i högsta laget slutspelen.detta nummer skall bestämmas genom att en lag är antalet vinner till antalet matcher som det fortfarande har att spela i säsongen och subtrahera den gruppledare är antalet vinner från den totala, tillägg 1.till skillnad från gb, detta antal kommer att minska från topp till botten av division status.när detta nummer, som ibland kallas magiskt nummer, når ”0” eller ”e” för det andra laget, det är inte längre möjligt för statistiskt svårslaget rekord i gruppledare i de återstående ordinarie säsong spel.ett ”x” eller ”y” får anges i tabellen bredvid namnen på division vinnande lag.
efter det att de sex division ledare har identifierats, gruppen med de bästa uppgifter från varje liga tilldelas en vild satsningspunkt med det totala antalet slutspelen team till åtta.wild card – ras ofta har sin egen status, men det är också anges i ”wcgb” kolumn i den regelbundna förhållanden.wcgb är ”vilda kort tillbaka”, och det är som fastställs på samma sätt som gb, förutom att det är som beräknas för alla de återstående team i varje al – och nl.en avveckling eller magiska nummer gäller också wild card – positioner.


kelme paul frank outlet new balance outlet bogner outlet bogner sale le coq sportif outlet sweden football jersey sweden soccer jersey sweden football jersey 2017