Okategoriserade

varför boxare hoppa rep?

förberedelserna för att gå in i ringen för en boxningsmatch är en allvarlig bedrift.du är på väg mot en motståndare som försöker skada dig, och du försöker att göra samma sak mot honom.för att kunna konkurrera i den här sporten, du måste vara i perfekt skick.hoppa rep är en viktig uppgift för att bygga hastighet, snabbhet, fotarbete, uthållighet och förtroende.
hoppa rep hjälper soldater utveckla sina fotarbete för ringens rörlighet.nyckeln till att kasta ett tungt slag har en solid grund under din bröstkorg.flytta dina fötter på ett korrekt sätt tillåter dig att kasta krispig och rena slag som kan orsaka skador, och hjälper dig att undvika slag.hoppa rep i snabb takt ger självförtroende, att du kan flytta dina fötter snabbt i ringen.
när ni hoppar rep på gymmet, så blir du en expert på att dina handleder, hoppar över repet och gör det igen och igen.så att du blir mer fulländad, skynda till utövandet av att repet snabbare.detta är viktigt eftersom det ökar din förmåga att tiden rörelser och kasta igen när du är balanserad.om du kastar slag under dina fötter inte släpps ut på ett korrekt sätt, de saknar styrka och kraft.slå med expert tidpunkten tillåter dig att slå din motståndare med kraft.timing är viktigare än att lyfta vikter när det gäller makt.
boxare som ofta drivs i morgon före ett möte i gymmet för att skapa uthålliga.en gång på gymmet, hoppa rep är ett av de första övningar.som att springa, hoppa rep bygger din styrka och uthållighet.denna konditionering hjälper i sena stadier av skott och senare rundor i kampen.om ni saknar uthållighet, dina lungor kommer att brinna och du försöker bara överleva runt och tillbaka till avföring i din hörna att återhämta sig.
professionell boxare använda hoppa rep för att hjälpa dem att förbereda sig för viktiga kamperna.soldater som jack dempsey, gene tunney, joe louis och sugar ray robinson blev expert rep hoppare som de utbildade.muhammad ali, en av de bästa tungviktare kämpar hela tiden, var det kanske bästa rep – – stor man i ringen historia.i sina bästa år, ali uppvisade otrolig fart i ringen.han skulle hoppa rep i 20 minuter, hela tiden strävar efter att få hans förklaring till en nivå där han visste att han kunde överlista alla motståndare i ringen.


kelme paul frank outlet new balance outlet bogner outlet bogner sale le coq sportif outlet sweden football jersey sweden soccer jersey sweden football jersey 2017