Okategoriserade

– george

– george är fotbollskarriär, jag ber om ursäkt till neil armstrong, kan sammanfattas som ”ett litet steg bakåt för mitt vakt, men ett stort steg framåt för fotbollslaget försvar.”
ingen kan svära som mitt vakt i en fem mans linje först lämnade tillbaka till spela linjeback och skapa den klassiska 4–3 försvar, george (1930-1982) får fler röster än någon annan.han var den första att stjärna på linjeback ståndpunkt.
kom ut från high school, george hade mest brottningsstipendium erbjuder, men han vände dem alla en chans att spela fotboll på wake forest.han har förtjänat lite amerikansk nämner för demonen deacons och utarbetats i den andra omgången av chicago bears 1951.
6 cm, 230 kilo linjeman var liten för en defensiv ta itu med, så de har flyttat honom till mitt garde.- clark shaughnessy sammanfattas george: ”han är en sällsynt fysiska exemplar både när det gäller energi och snabbhet.han är helt orädd på området.han är mycket begåvad, en förmåga att bedöma situationen snabbt och reagera, och också möjlighet att behålla de komplicerade uppgifter om hans jobb. ”
det var george förmåga att ställa diagnos och reagera snabbt som ledde dem att tro att han kan gå ett steg bakåt och bli en super – linjeback. en krävande ståndpunkt som kräver ibland över sig och ibland över försvaret, tillsammans med att ta itu med den hastighet, alltifrån sida att åsidosätta, rörlighet för att undvika att de kommer från alla håll och ett sjätte sinne för att veta vad anfallet skulle göra härnäst.det var en perfekt plats för george.
george var döpt alla nfl från 1955-61 och igen i ”63.1963, han ledde – björnar försvar som tog chicago till nfl – mästerskapet.han var också valt för åtta pro bowls.1972, han valdes till proffsfotbollen hall of fame ”.det är lite pinsamt, men jag är glad att ¡¯ döden, ”sa han något.


kelme paul frank outlet new balance outlet bogner outlet bogner sale le coq sportif outlet sweden football jersey sweden soccer jersey sweden football jersey 2017