Okategoriserade

5 sport fotografering tips

michael jordan fryst i luften, pumpar nävarna i seger efter en match vinnande skottet.muhammad ali högt över sonny liston, kräver han att stanna och slåss.perfekt kort tur fantastiska stunder till legender.idrott är ett område som är större än livet siffror och otroliga stunder, och det är genom idrott – att de stunder bevaras i allmänhetens minne för evigt.
men sport – handlar inte bara om att stjärnan idrottare på toppen av deras spel. en av de största skott fokusera på reaktion efter en seger, fläktar och idrottsmän samlas eller kröningen av en mästare på olympic podium.andra belysa en atlet fysik eller använda förslag inte att skildra spänningen och åtgärder för ett ögonblick.det finns ingen väg att ta en stor sport fotografi, men det finns några tekniker som kommer att hjälpa dig att vinna.
om du ser till att fånga den nästa ironiska sport eller vill spela in ditt barn är high school football, skjuter med den bästa lins har du råd är det första steget mot en lysande bild.


kelme paul frank outlet new balance outlet bogner outlet bogner sale le coq sportif outlet sweden football jersey sweden soccer jersey sweden football jersey 2017