Okategoriserade

fördelar och nackdelar för fotboll

för hela dess existens, sporten har ett hatkärleksförhållande med allmänheten.det kan vara ett farligt spel, vilket innebär att aktörer från pop warner för – att deras kroppar på linjen för bra för laget.men det är också en flerårig favorit för fläktar och utövare.fotboll ger särskilda fördelar och nackdelar med de som spelar, oavsett på vilken nivå de spelar.
ett av skälen till att fotbollen är en utbredd idrotten i skolor i förenta staterna är att idrotten inger en intensiv känsla av lagarbete för att uppnå ett gemensamt mål.lärdomar av delat ansvar, för varje aktör att hans kropp på gränsen till förmån för hans lagkamrater och osjälviskhet är viktiga lärdomar från att spela fotboll, särskilt på ungdomsnivå.
fotboll är en fysiskt krävande idrott, oavsett vilken ståndpunkt ni spelar.det kräver styrka, snabbhet och flexibilitet, och många lag träna året runt.utbildning för fotboll handlar om styrka utbildning, övningar för att utveckla framåt, bakåt och i sidled smidighet, cirkulationsapparatens tillstånd och övergripande uthållighet.säsong för utbildning är ofta en sex dagar per vecka program som omfattar också betydande praxis.offseason utbildning handlar ofta om tre till fyra dagar per vecka av utbildning, med större fokus på att förbättra styrka och uthållighet och mindre på fotboll särskilda övningar.fotboll är utbildning en utmärkt, kroppens totala metod för att komma in och stanna i form, så länge du inte skadas.
den största nackdelen att fotboll är den höga risken för skada.även med varje tänkbar försiktighetsåtgärd följs till punkt och pricka, skrapsår, blåmärken, stukning, gemensamma dislokation, brutna ben och hjärnskakningar är alla möjliga på en pjäs.även om reglerna i de flesta mil på varje nivå göra en gemensam ansträngning för att minska risken för någon av dessa skador, fysiska och ofta våldsamma spel gör det svårt att ta bort helt och hållet.sådana skador kan vara smärtsamt och kan kräva betydande tid för rehabilitering.
en annan nackdel att fotboll är att idrotten kräver en betydande engagemang i tid.ofta under säsongen en spelare är schema kretsar helt kring laget – – metoder, gym träningspass, spel, film sammanbrott… och det gör livet betydligt mer hektiskt.även många andra saker som du kanske vill göra måste ofta ta ett bakslag för fotboll, eftersom gruppen beror på varje aktör att ge fullständiga engagemang i processen.


kelme paul frank outlet new balance outlet bogner outlet bogner sale le coq sportif outlet sweden football jersey sweden soccer jersey sweden football jersey 2017